Verzenden en retourneren

Wij proberen uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken en te verzenden. Op deze pagina vind je de uitgebreide informatie hierover.

  • Wij verzenden binnen Nederland met PostNL, DPD en DHL.
  • Geen verzendkosten bij bestellingen vanaf 100,- in heel Nederland, onder dit bedrag rekenen wij 5,95 euro verzendkosten.
  • De levertijd is 1-3 werkdagen.
  • Je ontvangt een Track & Trace code op het moment dat je bestelling aankomt in het sorteercentrum van het verzendbedrijf.

Retourneren
Heeft u het verkeerde product besteld of is het product niet naar wens? Dan kunt u de producten binnen 30 dagen na ontvangstdatum retour sturen, mits het artikel in goede staat is. Wij storten het bedrag, inclusief de verzendkosten, binnen 5 werkdagen na ontvangst van uw retourzending op uw rekening. De kosten voor het retourneren van de artikelen zijn voor uw rekening en bedragen 5,95 euro in Nederland. Neem alstublieft contact met ons op via het contactformulier voordat u een artikel retour stuurt.

Retourprocedure
– Neem contact met ons op via het contactformulier
– Zorg dat u duidelijk het bestelnummer vermeldt, klachten / retouren zonder bestelnummer kunnen niet in behandeling worden genomen.